dimecres, 23 de juliol del 2014

2a Jornada de Màrqueting Educatiu i Fira de Serveis Educatius - 30 d'octubre 2014

El dijous 30 d’octubre de 2014, a La Farga – centre d’activitats de l’Hospitalet de Llobregat, la FECC amb la col·laboració de l'Institut DEP convoca la 2a Jornada de Màrqueting Educatiu, enguany acompanyada d’una Fira de Serveis Educatius

La fira estarà oberta a tots els productes i serveis d’interès per a les escoles. Si la vostra empresa o entitat té interès a ser present a la fira, es pot adreçar a  Jesica Sobrado (jsobrado@escolacristiana.org).

Actualització: més informació a màrqueting educatiu.

dilluns, 21 de juliol del 2014

10 Microtallers per a la presència i comunicació de l’escola o l'AMPA a les xarxes socials


La presència a les xarxes socials està esdevenint imprescindible com a mitjà de comunicació i interacció social de les entitats. Per reforçar la dimensió pràctica d’aquest àmbit de la comunicació, la CCAPAC i la FECC oferiran a partir de setembre microtallers en un format de 2 hores i mitja, en doble edició, a escollir tarda o vespre.

Està previst oferir microtallers d’iniciació a twitter i a facebook adreçats a no usuaris, partint de zero (com ara obrir el compte, funcionament bàsic de la xarxa...) i microtallers per a usuaris centrats a comunicar a través de la xarxa.
També s’oferiran tallers de xarxes d’imatge (Youtube i Instagram), d’eines de creació d’infografies i d’altres.

Els primers d’aquests microtallers estan programats per als dies 8 i 9 de setembre. Trobareu més informació aquí.